Bonusen hos ShadowBet

by Best Bonus
Vill du spela på en sportsbook som har en bra bonus? I så fall har du kommit helt rätt. Shadowbet har dessutom mer än endast en schysst bonus att ge dig som spelare. Sidan i stort håller hög klass i allt från kundtjänst till spelutbud och sedan även bonus. Alltså allt du kan tänkas vilja ha från en sida. Det kan så klart ändå vara bra att veta lite mer om en sida och inte minst dess bonus innan du bestämmer dig för om den är något för dig eller om du gör rätt i att kolla in någon annan sajt.

Bonus för dig som är ny på ShadowBet

ShadowBet ger en bonus på 100 %. En hundraprocentig bonus betyder att ShadowBet matcher den insatsen du gör, vilket i praktiken leder till en fördubbling av dina pengar. Den här bonusen sträcker sig upp till 1 000 kronor. För att den ska gälla behöver du sätta in minst 100 kronor. Det fungerar alltså så att om du sätter in 1 000 kronor så kommer du kunna spela för hela 2 000 kronor.

Även free spins till dig som är ny

Utöver den här bonusen som ges i form av pengar/krediter så får du också en free spins-bonus som verkligen inte ska glömmas bort. Du kan nämligen få hela 200 free spins. Det fungerar så att du får 20 free spins om dagen i 10 dagar, vilket enligt multiplikationen betyder 200 free spins.

Omsättningskrav

För att du sedan ska få plocka ut dina bonuspengar i riktiga vinster krävs det att du omsatt dem ett visst antal gånger. För välkomstbonusen på ShadowBet är det 35x som gäller. Dessutom kan det se olika ut beroende på vilket spel du väljer att spela, via en så kallad spelviktning.